Godaste lchf-brödet

Nu ligger frukosten i magen, det fick bli en kopp kaffe och två smörgåsar med skivat ägg och lite majonäs. Brödet är givetvis glutenfritt och lchf, och smakar mycket, mycket bra! Det godaste lchf-brödet, helt klart. Vill ni också baka GOTT LCHF BRÖD så hittar ni receptet här.

När jag bakade brödet igår så gjorde jag en dubbelsats, och istället för att baka ut det på bakplåtspapper så använde jag en avlång brödform, så att det blev en limpa istället för bullar. Och i samband med det så måste ni ändra tiden i ugnen, jag har varmluftsugn och hade det inne i 25-30 minuter på 150-175 grader. Man får testa sig fram helt enkelt! Men längre värme och längre tid i alla fall.

Lycka till :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>